Adspredelse og improvisation med Grimas ansigtsmaling

Familiens poder, som begge to render i fritter har kastet deres kærlighed på festlig ansigtsmaling [dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240]. Jeg forventede egentligt at ansigtsmaling mere var fedt for noget børnehavebørn, og poderne har da også begge to afprøvet det hos fastelavn på vores lokale torv. Men idag er ansigtsmaling Grimas bare hittet hos dem begge.

Jeg regner med at lidenskaben for Grimas ansigtsmaling startede i takt med medarbejderen Alixias opstart. Hun er meget opfindsom og kreativ og hun påbegyndte et udklædningsværksted, hvor de kreative unger lægger ansigtsmaling på hinanden og opfinder kostumer. Malingen har Selma er det.

For at de får mulighed for at nørde videre her i huset har mig og min mand indkøbt Grimas ansigtsmaling. Så i weekenden, hvor begge forældrene sov lidt længe, stod børnene selv op, spiste deres morgenmad og startede med at underholde sig med deres nye ansigtsmaling. De er på kort tid blevet ret dygtige til at lægge det flot. Så børnene tog sørme liige ind omkring legetøjsbutikken og slikforretningen med hovederne fulde af ansigtsmaling. Spøgefulde kids. De underholder sig over at få interesse over deres leg med ansigtsmaling.