Afsted til sammenskudsgilde inkl. tema kostumer, parykker, sminke og masker

Jeg kan gøre det klart . Undertegnede eeelsker at gå amok med masker » dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73,, parykker, kostumer » dramashop.dk/kostume, og sminke » dramashop.dk/category/sminke-grimas-115,.

Undertegnede kender flere veninder som er helt enige og som ofte forarbejder egne kostumer eller skaffer crazy masker for derefter at opfriske efterfølgende med fjer og glimmer. Specielt 1 hjerteveninde er meget glad for altnærmest alt når det kommer til kostumer, sminke, masker og parykker og hende og jeg har sammen været af sted til salg af kostumer og parykker, når det kongelige tømmer lageret. Yvonnes seneste masker købte hun endvidere på et salg, og maskerne pynter nu damens stuereol.

Jeg vurderer at kostumer, masker, sminke og parykkerer skide sjovt. Det sætter ligesom et virkelig skælmsk islæt. F.eks til en slags gallafest, hvor Nikolaj og Alma, som ofte stiller op i arbejdsbukser og top hvis én af vennerne holder rund fødselsdag, helt og aldeles tog røven på os og mødte op i vest og kjole inkl customizede masker og sminke (også for hans vedkommende! – iih han havde kyndige smokey eyes). Super cool. Jeg og min veninde dukkede op i nye gammeldags kostumer og abnorme prangende parykker. Virkelig fornøjende.

Kæresten er trist nok ikke helt så glad for sminke, parykker, kostumer og masker. Anders desværre for ham født 1 dag før dagen for fastelavn, så hans tarvelige kæreste er naturligvis allerede i gang med at gruble over, hvordan jeg skal få ham til den gode mand til at ham og jeg skal holde fastelavnsparty, hvor de venner der vil kan gå amok i masker, parykker, kostumer og sminke.