Angående at hitte frem en efterskole Midtjylland som at der klæder min søns fritidsinteresser

I huset sludrer drengen og jeg tit om efterskole. Den ældste vil gerne ud på egen hånd, og jeg og Erik opbakker ham hundrede prodent i den ide. Særligt såfremt drengen finder sig en efterskole Midtjylland » http://www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html,, og ik totalt langt fra vores bopæl. Mor her håber i hvert fald en efterskole Midtjylland i stedet for fx en skole i København.

En af drengens aller bedste kammrater skal samtivis med vores søn på efterskole Midtjylland eller Nordjylland. De to unge mænd dyrker begge teknik & programmering, men de to venner er ik overbevisende sikre på, at de helst vil komme på efterskole midtjylland sammen. De to venner er anbefalet at at drage alene afsted på efterskole Midtjylland for virkelig at stå på egne ben, selvom det da er rart at kunne følges lige i starten.

Min knægt er begejstret for kost, programmering og fitness. Knægten min vil gerne starte til boksning, interesserer sig for sundhed og drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence. Så vi søger efter en efterskole Midtjylland, så han får mulighed for at udvikle interessen for programmering og fitness/træning.