Begejstring for tidsbesparende stempelur til ukompliceret tidsregistrering af flextid og dage med overarbejde

Tidsregistrering på arbejdspladserne funkede for årtier siden ved, at de ansatte holdt styr på stempelkort, der blev tjekket henne ved et stempelur. I dag er tiden ikke længere med denne manuelle og ret tidskrævende proces. Derfor sker benyttelse af stempelur til tidsregistrering digitalt og det her stempelur transmitterer mekanisk data til folk til bogholderi. Jeg formoder faktisk at enhver af dem jeg arbejder med kan fremfinde de ansattes tidsregistrering og stempelur og finde en forklaring, såfremt der dukker ubeslutsomhed op vedrørende, mængderne flextid man efterhånden er oppe op. PÅ denne måde er der ikke nogen som at der er blevet snøret.

Inden jeg fik ansættelse dér, hvor jeg har ansættelse idag kendte jeg ikke til stempelur og var nødt til på egen hånd at skulle holde tjek med min personlige tidsregistrering. Det giver måske en oplevelse af uafhængighed, så fremt du på egen hånd holder styr på tidsregistrering uden brug af stempelur. Men jeg er ærligt talt godt tilfreds med, at vi på arbejdet kører med digital tidsregistrering, så jeg ikke må huske når måneden slutter, hvor meget jeg stadig mangler af timerne i ugen. Og jeg kan fokusere på at jobbe igennem i mens firmaets netdigitale stempelur fikser min tidsregistrering når der er perioder i mens jeg svømmer i for meget arbejde. På den måde skal jeg ik at få erindre tidsregistreringen i mens det er sent.