Benyttende et redskabsskur træ vil du ende med plads til græsslåmaskine & drivhus i 1

Så vi hurtigt springer ud som uprøvede Søren Ryge, skal jeg og konen have anskaffet os et par redskaber, for græshaven er skøn. I september moverede vi i nyt hus.

Vores næste projekt moverer instiktivt udenfor til abildgården, for efterhånden er alt kommet på plads indenfor. Men kan de ekstra krukker, plæneklipperen og riven ligge i redsskabsskur træ?? Eller kan hustruen og jeg i stedet overveje at vælge trædrivhuse eller pavilloner - http://shpavilloner.dk/ – , og forbinde vores behov for deponering med anledningen at være uden døre og kanske plukke egne agurker på en varm placering?

Jeg kan godt forstå, at pavilloner/havepavilloner - http://shpavilloner.dk/havepavillon – eller trædrivhuse er mere fleksible, åbne og charmerende end valg af et redskabsskurs, der alene er brugbar som pladsopbevaring.

Og jeg synes ikke, at vi bør reservere kvadratmeter på pavilloner/havepavilloner og redskabsskur træ - http://shpavilloner.dk/redskabsskur – . Jeg har prøvet at søge på ”redskabsskur træ”, idet det umiddelbart er dét, konen og jeg startede med at overveje. Anspurgt vores venner og bekendte og samtidig læst en smule på internettet, har jeg samt damen. Det lader til, at vennerne som har anskaffet havepavilloner elsker deres pavilloner, de personer som ejer trædrivhuse alene tilråder trædrivhuse og … ja I forstår pointen.

Men Kira vil helst have en slags pavilloner/havepavilloner eller lign., hvor fruen har mulighed for at være til trods for vind & støvregn og nyde den gamle have. Så det bliver jo nok sådan, at konen får sin vilje. Og så vil vores plæneklipper kunne ligge i vores carport.

Endvidere har konen plæderet for, at hun nemt kan skaffe plads til de mindre haveredskaber, hvis vi anskaffer et af de havepavilloner, hustruen helst vil have. Ganske vist plejer baghaven at være mandens område, men sandelig ikke når valget indbefatter havens arrangement, det forstår jeg nu.