Bliv klar til februars kulde brugende forsatsvinduer

Forsatsvinduer » http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, benyttes til at fremstille kvalitets isolering på ældre vinduer med bare én enkelt rude. Såfremt forsatsvinduer bliver monteret korrekt, kan de isolere mere ordentligt end helt nye vinduer, som består af termoglas. Uagtet at mig og min kone er glade for vintermånederne, er det meget køligt at leve i vores bolig, pga. at det ej er isoleret ordentligt. Vores vinduer trænger alle og enhver til at blive skiftet ud, og der er et af de store vinduer i stuen, som er smadret.

Trods det at vores hus er blevet skadet, er det egentlig nydeligt. Forsatsvinduerne vedligeholder de tidligere vinduer, som oftest er en betydelig del af hjemmets udseende. For eksempel har alle vinduerne et originalt udseende, hvilket vi godt vil bevare. Idet nogle af vinduerne kun har eet enkelt stk. rude, skal de derfor have indsat forsatsvinduer.

En del kan til tider have problemer med dug angående deres forsatsvinduer. Dug forværrer synet & kan betyde på længere sigt at beskadige malingen samt træet ved vinduerne. Det er muligt at undvige duggen ved at gøre sådan, så det indre vindue er noget tættere på den indvendige side, end det ydre vindue er på den udvendige side. Dvs., at fugten, som opstår mellem vinduesglassene, kan ventileres ud af en større portion luft udefra. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens egne vinduer, og det, synes jeg, er fortrinligt. Dvs. at vi kan få fremstillet forsatsvinduer, som er lig med de nuværende vinduer. De nye vinduer med termoglas forringer endog indstrømningen af lys. Dersom du helst vil intensivere lysindtaget i din villa, kaldes forsatsvinduer af den årsag et fornuftigere valg.