Bliv rustet, såfremt du starter på Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn

Er Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense interessant for dig

Uanset hvaffor drømme for dit studie, du gør rundt med, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg bliver optaget.

Måske ved du allerede, hvad du ønsker at arbejde med. Det kan være, at du ser frem til at blive sygeplejerske, pædagog eller politibetjent, eller det kan være, at du går snarere efter et sprogligt studie på KU eller AAU.

Ved du stadig ikk, hvad du gerne vil arbejde med senere hen? Det var jeg heller ikk klar over, da jeg gik ud af skolen. Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus giver mulighed for 2 år til at mærke efter. Det finder du ud af.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Opfyld dine drømme for fremtiden

Afslutter du skolen til sommer, og kunne du tænke dig at have en HF med tonsvis af valgmuliger at vælge i mellem? Når du studerer din HF på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så har du mulighed for at gå efter den til præcis den uddannelse, som du drømme om optagelse på! Det gjorde jeg.

Ved siden af den klassiske Hf , hvor du kan vælge valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense endvidere linjer så som: pædagoglinjen, Sproglig HF, politilinjen & naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyede så de kan klæde dig på til den pågældende uddannelse.

Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense har adgangskrav

Drømmer du om at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først opfylde en masse adgangskrav. Er du gået ud af folkeskolen for mere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så tester dine faglige og personlige kvalifikationer.

Går du ud af folkeskolen til forår, skal dine lærere overveje, om du er klar til at starte på en hf eksamen. Det kan være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på hf’en hos Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn. Det måtte jeg, men det var egentlig ikke så slemt, som det kan lyde.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus og gå mig i bedene