Brug for hjælp ved køb af håndpumpe, benzinpumpe eller dieseltank?

Ny håndpumpe [http://cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx]?

Skal du bruge en håndpumpe til petroleum, smørreolie, diesel mm. Du kan ekselpemvis få håndpumper, der er beregnet til olie, kølervæske, benzin, diesel og smøreolie. De kan fås med og uden slange og de giver forskellige ml. per pumpeslag. De kan også fås, så de macther til forskellige størrelser tromler.. Hvis du er ikke ved, hvilken håndpumpe, du præcist skal bruge, så ring til en kvalificeret forhandler. Ved behov, kan du bl.a. vælge en håndpumpe, som kan fastskrues direkte på olietønden. Du kan også vælge at bruge en håndpumpe, til når du fylder benzin på motorbåden og vil slippe for at løfte på 20 liters dunke og slippe for at hælde en ekstra liter ud , fordi du ikke kan nå at registrere, at tanken er fud. Du slipper desuden for gnister og el, hvis du bruger en håndpumpe. Det skal jeg ikke have noget at gøre med i nærheden af brændstof!

Brug for en ny benzinpumpe [http://cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81] til din bil?

En benzinpumpe sidder i din bil, og den anvender du til at optanke bilen. Skal du have dig en ny benzinpumpe, kan du købe dem i mange modeller plus en universalmodel. Hvad skal en ny benzimpumpe bruges til, tænker du måske. Forstår du, benzinpumpen giver bl. andet øsen langt flere kræfter. Ja, det er jo ikke så dumt. Husk at der er penge at spare, hvis du køber din benzinpumpe online.

Ny dieseltank [http://cogetil.dk/da-DK/Dieseltank-Dieselpumpe.aspx]

Har du brug for en ekstra dieseltank skal du nemt få én, der svarer til alle dine behov. Dieseltanke kan anskaffes i både stål og plast og i mange farver og størrelser. Overvej endelig at købe en dieseltank i plast. Desuden ruster den ikke, og så danner den knapt så meget kondens inde i tanken. Den er let og dermed lettere at flytte rundt.