De første uger på højskole-forløb inklusive højskole skuespil plus højskole fotografi

Allerede på mandag har glade jeg opholdt mig på højskolen i 4 uger på min højskole, & jeg er meget vild med det. Jeg er helt passioneret over det her forløb med højskole fotografi og højskole skuespil. Forvirrede jeg har haft betænkeligheder over, om hvorvidt jeg burde vælge et fornuftigt studium eksempelvis læreruddannelsen, eller hvorvidt jeg skal hoppe ud på dybt vand og satse på dagdrømmene om at være skuespiller eller fotograf. På den baggrund virker højskole fotografi og højskole skuespil som et styk decideret udvej for at prøve, hvorvidt undertegnede har evnerne og absolut brænder for uddannelsen for det fag og har evner for det.

I dag har jeg gået på højskole-forløbet med højskole fotografi & højskole skuespil noget tid & det virker simpelthen så fantastisk. Det virker næsten helt uoverskueligt ift det at jeg skal beslutte mig, idet jeg er vild med såvel højskole skuespil + højskole fotografi – samtlige fag er super dejlige. Jeg tror, at jeg vidst nok hælder mest til højskole fotografi, for der kan begejstrede jeg føle at jeg tager imod og modtager anerkendelse og ros for mine fotos. Men jeg er samtidig glad for at lære højskole skuespil hvor jeg kan prøve mig selv af.

Undertegnede har fået rekommanderet at prøve højskole fotografi & højskole skuespil af min kloge veninde, efter at jeg har tusset rundt og overvejet undertegnedes fremtidsudsigter i lang tid. Mathilde var selv på højskoleophold med højskole fotografi, og nu er hun fået et optagelsesbrev til et styk uddannelse til fotograf. Det er så godt gået. Jeg har desuden for nyligt haft en samtale med en mand, som har fået tilbudt optagelse på skuespiller-skolen efter en gang højskole skuespil og privatundervisning. Den slangs fortællinger giver mod.