Det kræver udførlig gennemtænkning, i det tilfælde at du skal vælge bedre væg til væg tæpper

Finde ud af, hvorvidt vi vil spendere penge på gulv plus tæpper - www.jemtex.dk/taepper.html, el. væg til væg tæpper - www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html, , kan min mand og mig ej. Gulv med tæpper vil jeg gerne have, grundet at jeg synes, det er kønnest, men min kæreste kunne godt tænke sig væg til væg tæpper, af den årsag at det ser hyggeligt ud. Han siger derudover, at børnene ej ligeså nemt slår sig, når de fjoller rundt indenfor, hvis vi køber tæpper fra væg til væg. Vi har gang i en stor renoveringsopgave i hjemmet, men det er problematisk.

Dog er min mening stadig, at vi skal købe gulv såvel som tæpper, af den grund at børnene da overhovedet ikke må lege så voldsomt. Min fyr og jeg er i det mindste nået til enighed om vores liftgardiner - www.jemtex.dk/liftgardiner, . At vi ligeledes snarligt kommer til at blive enige om problemet ift. tæppet, er mit håb, pga. at vi jo yderligere har en masse andre ting end tæpper at lave. Vores stue såvel som soveværelse skal nemlig gøres i stand.

Vi skal fx købe nogle splinternye gardiner, da vores nuværende liftgardiner er rigtig opslidte. Nogle spritnye liftgardiner ser jeg frem til at erhverve. Således at rummet ej kommer til at blive så mørkt, til trods for at vi har gardinerne nede, skal de spritnye liftgardiner helst være i lyse farver.