Dugfrisk Lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup eller lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland – Storesøster og lillesøster med forskelligrettede drømme om omgivelser og placering for de nye lejeboliger

Jeg og min søs er begge på udkig efter lejeboliger. Vi har ævlet om at vi sku’ lede efter nogle lejeboliger i fællesskab med mulighed for at leve sammen eller tæt på hinanden. Men den ide dutter altså ik’. Jeg & min søster ønsker om nogle meget forskellige boliger og beliggenheder, og hvor bypigen her søger efter lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, så internetsøger min søster på ”lejebolig vestsjælland” og ”lejebolig sydsjælland”.

Undertegnede er mest af alt en bytøj, som er begejstret for cafebesøg og at gå i byen. Søs drømmer modsat om at blive mor før kæresten er rundet de 25, og hun foretrækker at leve i et område som har køkkenhave og rart tilhørsforhold. Vi søger begge efter hyggelige lejeboliger, men vi ska’ vidst ik lige flytte i fælles søstrebolig, som min søster og jeg tidligere har snakket om. Derfor går undertegnede efter lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, hvor man er tæt på København, dog i den mere stille del af København. Og Mille går efter et stk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Søstrene lader dog til at være på samme sti omkring at vores lejeboliger skal ligge på Sjælland. Det er da altid noget.

Lejebolig Sydsjælland og lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Søster og jeg indtaster lidt forskelligt når vi noterer vores drømmebeliggenhed for lejeboliger, men vi kan støtte hver andre med at lære om de bedste formidlere af lejeboliger og regler for lejekontrakter og fremleje.