En efterskole outdoor har mulighed for at gøre en væsentlig forskel i dit liv

Fra den personlig udvikling efterskole - http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag/, , hvor jeg var i et år bagefter folkeskolen, blev jeg for 7 dage siden inviteret til en reunion med min gamle klasse. Jeg glæder mig enormt meget til at se, hvordan samtlige af mine klassekammerater har levet sit liv, & hvor henne de har arbejde, for det bliver næsten over utallige år siden, jeg opholdt mig på efterskolen. Jeg er overbevist om, at det bliver en rigtig fed fest, hvor vi kan tale om flere af de unikke oplevelser, vi erindrer fra opholdet på rejsearrangør efterskole.

Jeg hørte adskillige historier omkring, hvor hyggeligt det ville blive, så turen på rejsearrangør efterskole var noget, som jeg havde glædet mig til det meste af højstadiet. Jeg var godt klar over, at jeg ikke var klar til videregående uddannelse, for jeg havde ikke nogen anelse omkring, hvad for nogle områder, jeg havde lyst til at læse. At prøve et par lidt anderledes fag, som ej tilbydes på gymnasiet, f.eks. outdoor, ville jeg dertil helst. Den personlig udvikling efterskole jeg valgte, havde en masse utraditionelle fag, som jeg glædede mig ret meget til at afprøve.

Jeg ville for det første have efterskole boksning - http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning/, , på grund af at jeg følte at fitness var mega sejt, samt af den grund at jeg desuden havde lyst til komme af med en smule deller & blive lidt stærkere. På samme tid ville jeg have efterskole outdoor - http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor/, , hvori man skal lære at leve i det vilde vha. naturens mangfoldige redskaber. Jeg bruger kort sagt denne kunnen hyppigt siden, for mine sønner samt mig selv nyder at campe i bjerge borte fra beboelse.