En gul maxi kjole er virkelig brugbar om sommeren.

Det er en mulighed, at det følgende ik kommer til at interessere Jer synderligt! Der kommer lige nu, hvad nogle måske ville beskrive som et lille smule kedeligt blog indlæg om frankeringsmaskiner! Men sagen er ikke desto mindre således, at mine ansatte & jeg har anerkendt, hvor skøn sådan en frankeringsmaskine [http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner] er! Og vi har akkurat nu truffet den beslutning, at jeg må købe en frankeringsmaskine til min gesjæft. For præcis 2 måneder siden begyndte jeg min virksomhed, og gesjæften har lige så stille opnået en fast grupper af forbrugere. Det faktum betyder, at forretningen nu sender ekstremt meget mere post end firmaet gjorde i starten. Vi har fundet ud af, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine er i stand til at spare fantastisk mange timer. Virkelig meget tid i mit lille firma, hvor vi stadigvæk alene er få kollegaer tilknyttet, ville det være klogt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen har travlt. & så er det jo meget uklogt at spendere dyrebar tid på at sætte frimærker på breve! Vi ønsker meget mere at spendere tiden på mere essentielle arbejdsopgaver, og til dét formål, investerer vi i en frankeringsmaskine.

Men problemet lyder, hvilken frankeringsmaskine, firmaet skal bruge gysser på. Jeg har prøvet at danne mig en klarhed over frankeringsmaskine markedet, men jeg har overhovedet ik taget et valg. Jeg ser frem til, at I, herlige følgere, kan hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal bruge penge på. Der kan findes både hjemlige & norske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg formår ikke at vurdere, i hvilken butik det ville være allerbedst at placere sine moneter. Helt umiddelbart vil jeg vælge en hjemlig forhandler, da det så vil være lettere at beskrive omstændighederne, hvis jeg støder på repareringer. Men på samme tid virker det umiddelbart til, at de udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner koster mindre moneter end de hjemlige forretninger. & som just formidlet, er jeg selvstændig med en ny gesjæft, der præcist lige kører rundt. Så af den grund er det essentielt, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en god pris. Men bestemt spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg håber på, med Jeres hjælp, at være i stand til at opstøve en frankeringsmaskine, som lever op til begge af firmaets krav…