Få specialdesignet det springvand, der vil give dit hovedsæde et unikt look

For kort tid siden da vores virksomhed fik bygget et nyt domicil, tog vi en beslutning om at tænke stort og få etableret nogle beundringsværdige rammer med unik vandkunst både inde og uden for. Mulighederne var mange. Det var som følge heraf væsentligt for min virksomhed at indgå en kontrakt med en samarbejdspartner, som ikke bare var i stand til at etablere en fontæne. Det var også vigtigt for mine ejere og jeg, at den valgte virksomhed producerede vandløsninger, som unikke i deres fremtoning.

Resultatet er sandt at sige unikt. Vi har nu fået en lobby med et æstetisk spejlbassin, som der blev til som et slutresultat af kvalificeret rådgivning foruden en anlægsproces, der blev ført ud i livet som planlagt. Desuden er spejbassinet bygget som en trappe, så bassinet går hele vejen op til syvende etage. Kort sagt; et unikt spejlbassin, som uden tvivl får adskillige roser fra kunder og personale.

Vi har også fået mageløs vandkunst efter alle kunstens regler foran indgangspartiet. Her har vi investeret i et interaktivt springvand, som der tilpasser sig efter områdets bevægelser. I springvandets centrum er der stillet en arkitekttegnet fontæne, som matcher de rene linjer i hovedkontorets arkitektur perfekt. På det grundlag kan vi som firma af den årsag uden tvivl anbefale vores leverandør, i det tilfælde I lige som vores virksomhed er på udkig efter vandkunst som eksempelvis et spejlbassin der vækker begejstring.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>