Faktisk er jeg en ihærdig talerør for flittige røgalarmer

Jeg sov ikke længere den nat ved en kraftig klang. Min instinktive tanke var, at det var ovenud generende, for havde følelsen af at være svækket, og havde mest lyst til at døse hen. Umiddelbart derefter falder det mig ind, at det er min energiske røgalarm, der er blevet aktiv. Endnu engang er min primære tanke ikke at søge tilflugt, selvom en brugbar røgalarm skal leve op til den opgave at varsko om en ummidelbar farefuldhed. Min spontane idé var alligevel: den røgalarm er ovenud træls!

Undertegnede erfarer, at den opslidte røgalarm bare er itu, idet undertegnede akut bliver klar over, at det næppe er røg, der har ledt til dens start. Det er slevindlysende en nydelse at erkende, at min røgalarm udelukkende startede grundet en brist. Til trods for det bliver min røgalarm ved med at være påtrængende. Røgalarmer er oplagt skabt således, at de ikke blot kan afbrydes. Røgalarmer er udformet til dommedag at være påpasselig. Da jeg finder ud af, at min røgalarm er bleven aktiv, grundet den mangler batteri, er min tilfredstillelse først stor. Da jeg umiddelbart efterfølgende erkender, at røgalarmer er designet således, at dens lyd ikke slukkes, når batteriet bliver skilt fra, bliver jeg en smule smadret.

Det er let begribeligt for mig det snedige i den måde, som røgalarmer er designet. Trods alt kan jeg ikke svede ud, hvordan min røgalarm nedbrudte min søvn! Jeg kunne rent ud sagt ikke slukke min røgalarm, til trods for gentagne udholdende eksperimenter. For tiden føler jeg mig selvsagt beæret over, at der ikke var røg i mit bo, samtidig med priser jeg mig lykkelig over, hvor tip top røgalarmer er produceret!