Familien nyder at gå en tur i det fri, & tøjmærket Litte Remix!

Jeg forguder fashion, og det har jeg gjort lige siden jeg var barn. Modetøj fascinerer mig, og det fantastiske udtryk inspirerer mig. Jeg kan ik’ se ikke nogen ide i at efterstræbe det moderne slavisk, men har lyst til den individuelle udtryksmåde. Denne mani har jeg overført til vores børn, der nu derfor kan opremse tøjmærker, som f.eks. Petit by Sofie Schnoor {http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/petitbysofieschnoor-sko_1630.html} samt Sprout by Gro. & det er ikke det hele, idag forlanger de små pus naturligvis oven i hatten, at donationer huser de lækre tøjbrands…

Jeg opdager akkurat nu, eller det er jo egentlig ej helt rigtigt. Jeg har altid været vidende om, at min lidenskab for tøjmærker har virkninger for min husholdning. Men i min nutidige situation, hvor jeg har små pus, der endogogså deler min passion for mærkevarer, indser jeg, hvor mange penge, det forlanger at købe high-end brands som Petit by Sofie Schnoor og Sprout by Gro med flere.

Vores afkom er værdige til dét højeste i denne verden. Dog er jeg på samme tid begyndt at overveje, hvilket nik, dét udsender at betale virkelig mange penge på ens garderobe. Store afkom skal være vidende om, at en hensynsløs forbrugsfest er nøjagtig lige som en skrue uden ende. Jeg bliver derfor vaklende overfor, hvorvidt hjemmets indkøb af børnetøjsmærker som f.eks. Little Remix & Sprout by Gro til mine afkom, viser et vink, som vi ej har lyst til at sende. Jeg bliver tvivlende, samtidig med, at vi nærer frygt for, hvilke livsværdier, rollingerne tager med sig.

Vi som forældre er startet med at spekulere meget på, hvorvidt vi for et øjeblik skal stoppe shopping af børnetøjsmærker som eksempelvis Petit by Sofie Schnoor samt Bang Bang Cph {http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/bangbang-cph_432.html}, og til gengæld gå en tur. På den måde kunne vi eventuelt orientere børnene det dejlige i dé vederlagsfrie nydelser. For nok er highend tøj fra New Generals {http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/newgenerals_620.html} & Bang Bang Cph virkelig ypperligt, dog er der overhovedet intet, som en skøn spadseretur ved søens bredder…