Flere kostskoler offererer nu kyndig efterskole motion…

Mit ophold på efterskole (www.kongenshusefterskole.dk) var dét mest uforglemmelige år i mit liv! Jeg vil af den grund rekommandere et efterskole ophold til samtlige af de unge, som skulle udvise interesse. Jeg havde et dejligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg endelig havde mulighed for at folde mig ud. Hvilket er venner, som jeg stadig tager på udflugter med, utallige gange om måneden. De er fortrinlige kammerater, som jeg ej ville være foruden. Samtidig med nye kammerater fik jeg samtidig fornyet følelse af selvværd i gennem mit efterskole år. Dét kan kun forklares ved al den efterskole motion, jeg fik! Hver tirsdag var der for samtlige elever på skolen arrangeret en eller anden slags efterskole motion, og dét var skønt! I de hotte måneder foregik det udendørs, hvilket havde som konsekvens, at efterskole eleverne samtidig med sports-delen, fik ovenud meget frisk luft. Min efterskole var interesseret i at kunne offerere en vegetarisk efterskole kost og motion (www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html) var der som sagt også masser af. Eleverne elskede rejsen på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde planlagt. Jeg opbyggede en fortrinlig form, og dén har fulgt mig som en voksen kvinde. Og efterskole opholdet er jeg temmelig taknemmelig for.

Samtlige personer er vidende om, at der er ovenud mange piger, der udviser interesse for et efterskole ophold, & jeg kan dybfølt anbefale et år på efterskole. Især, såfremt man ikke er stormester til motion, kan efterskole motion vise sig at være en rolig opstart. Der findes måske nok myter om, at efterskole kost og motion tit ikke prioriteres, men det er ik min overbevisning. De fleste forældre er af den holdning, at hver og en efterskole arbejder for at gøre det aller bedste for skolens studerende. Således er lærerne jævnligt ovenud vakse med at offerere både fantastisk efterskole kost og motion, hvor samtlige elever kan klare mosten. Således, min henstilling til alle unge teenagere derude på nettet er; tag af sted! Spring ud i det, og ta et ophold på efterskole, det vil ingen på ingen måde komme til at beklage! Derimod vil du være i stand til at genkalde dig dit efterskole ophold med glæde.