Fortæl min kæreste fordelene ved glasblæsning?

Det er lige nu tid til den ekstrem dyre slibning » www.gladsaxemetal.dk/slibning, af vores familiebil. Når den slibning er udført skal dytten males. Og dér er vi sjovt nok ej samstemmige om kuløren. Om det skal være en klassisk sølv eller sort, eller hvad med et styks mere sporty orange eller rød. Farvevalget skal kæresten og jeg debattere i mens vi opnår introduktionstilbud på sandblæsning » www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning,. Så må jeg og kæresten se, hvilken farve spanden ender med at få.

Min bror Ole har spurgt, om vi har tænkt på at ordne den slibning selv, af den grund, at moneterne er små for tiden. Kæresten og jeg har researchet en kende for at få råd ifm at gøre sandblæsning og glasblæsning » www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning, selv, men undertegnede har sørme ikke evnen eller modet til at begynde på det projekt. Hverken kæresten eller jeg er bestemt ikke vejens største handy man. Og på 1 af internetsiderne der skriver tips til at fikse sandblæsning på egen hånd, står der, at du nærmest kan risikere at blæse familiedytten helt i udu, og at arbejdet tilsmudser abnormt meget. Og jo, jeg ville sagtens se, at det ender galt, såfremt jeg kaster mig ud i en gør-det-selv glasblæsning. Så vil vi nærmere betale for et styks professionel slibning.

Jeg begriber slet ikke, hvad en slibning ka udrette af mirakler, og begriber heller ikke, hvad der adskiller sandblæsning og glasblæsning… Jeg læste på den her hjemmeside, at glasblæsning virker som en type sandblæsning, men at glasblæsning, som navnet viser, er en slibning som bliver udført med brug af fine perler af glas i stedet for sand. Modsat en sandblæsning skulle glasblæsning ikke virke hvæssende men i stedet udglatte overfladen . Når jeg læser det kommer jeg i tvivl, om hvorvidt et stk glasblæsning måske er det sikreste valg…