Fortrinlige kostumer, bl.a. halloween udklædning

Kan du ikke vente til halloween? Det kan jeg i alt fald ikke! I en af efterårsmånederne skal min kollega/ven og jeg til udklædningsfest på arbejdspladsen, så han har spurgt mig, om jeg kan købe de kostumer, vi skal have på. Det er endda ligeledes til efterår, at der kommer oktober-fest. Der har man oktoberfest kostumer på, som er tyroler kostumer. Jeg har overvejet rigelig forskellig halloween udklædning. Jeg tog som følge heraf i en kostumebutik på gågaden i søndags. Talrige kostumer havde butikken, og mange fornemme at vælge imellem var der. I kostumeforretningen havde de meget halloween udklædning samt endda oktoberfest kostumer, men herudover rigtig mange smarte ting: sminke, masker, parykker, etc. Jeg startede med at se på kostumer for at blive inspireret. Efterfølgende ville jeg se på masker, parykker såvel som sminke, og også her havde de et enormt udvalg. Nu købte jeg to virkelig cool kostumer. Jeg gik hjem til kammeraten for at vise ham den halloween udklædning, som jeg havde købt, da jeg havde været inde i udklædningsbutikken. Han var begejstret, da han regnede ud, at vi skulle klædes ud som skeletter. Jeg ser frem til at se min kammerat og jeg i de dragter, jeg har købt. Jeg ser herforuden frem til at se kollegaernes udklædninger. Jeg fornemmer, at vi bliver uhyggelige. For resten nævnte jeg de der oktoberfest kostumer, og så snakkede vi om, om vi skulle tage til oktoberfest. Uden at vide hvorfor, er kostumefester for det meste altid en del sjovere end normale arrangementer på vores arbejdsplads. Jeg tror, at det bliver en god kostumefest.