Gravide mig & kæresten flytter vores hjem flytter hjemmet fra lejebolig Ørestad

I ved måske, at moi er blevet gravid. Og den tilstand har sat tanker i gang vedr. den lejebolig Ørestad - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/oerestaden/ – som hurtigt bliver lidt for dårligt indrettet til os tre. Med sine knapt 84 m2 er den vel ik’ lille.Den nuværende lejebolig København S er såmænd bestående af et stk beskedent rum til en seng og så en stor stue der går ud i et med vores køkken. Så jeg og kæresten har ikke et værelse til vores barn som har lukket dør.

Per og jeg er temmelig glade for vores lejebolig Ørestad. Det er i bund og grund blot rummene og måske dens beliggenhed for lejebolig København S der generer mig og Hr. Kæreste nu hvor vi skal være mor og far. Vi foretrækker i udgangspunktet at leve i lejet bolig, og det er derfor endnu en gang boliger til leje - http://nordichousing.dk/ – han og jeg tager udgangspunkt i ved områdets yndlings mægler for lejeboliger. Det er bare så dejligt uforpligtende hvis du går efter boliger til leje i forhold til at tage lån til reglerne for ejerboliger. Så min og kærestens lejebolig København S bli’r skiftet til en fin lejebolig Nordsjælland .

Kæresten & undertegnede søger nu efter boliger til leje. Blandt andet ser min kæreste og jeg på lejebolig Nordsjælland mere specifikt lejebolig Hillerød - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hilleroed/ – , hvor begge vores forældre reciderer tæt på. Jeg og kæresten Hr. Pedersen gør efter boliger til leje. Især ser vi efter lejebolig Hillerød/lejebolig NordsjællandVores mødre lever begge i det nabolag. Det vil jo være formålstjenstligt, såfremt Kissy eller Søs lige kan komme på besøg for at hjælpe med pasning af baby. Derfor fylder boliger til leje de kommende ledige stunder pga fremtidshåbet om at rykke fra lejebolig København S og flytte i lejebolig Nordsjælland