Halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer – indkøb og de kreative hjerneceller

Jeg er måske hurtig i vendingen, men jeg ordner for længst festen over alle fester: 31. oktober. Kærligheden er kolossal til den 31.10, halloween pynt og halloween kostumer. Kostumer, muligheder for at narre vejens unger, uhygge og maskeret mad … så sjowt.

Jeg tænker tillige specielle tyroler kostumer til dette efterår. Jeg vil gerne til Oktoberfest, og da jeg talte om det sidst kommenterede Nik min makker, at tyroler kostumer var et must have. Jeg er frisk. I sensommermånederne vil jeg derfor tjekke både halloween pynt, tyroler kostumer og halloween kostumer. Jeg vil sandsynligvis selv skabe nogle af delene, imens andet til kostumerne opstøver jeg hos forhandlere med udbud af tyroler kostumer, halloween pynt og halloween kostumer eller online.

Halloween pynt og halloween kostumer er jeg heldigvis ik ene om at være storshopper af i min venneflok. Min min villa-medejer Randi og jeg vil gerne pynte overalt i huset med halloween pynt i diverse former. Og vi holder konkurrencer angående at hoppe i de værste halloween kostumer. Hun er den skal til ølfest i Munchen med, jeg og hende skal da selvfølgelig more os i tyroler kostumer. Soleklart..!