Her er faktisk ingenting værre end at leve med et skadet ståltag

Et horribelt besvær omhandlende vores hjem var min familie samt jeg selv igennem ikke så længe siden. Det viste sig, at hustaget lækkede, da konen og jeg selv havde levet i huset i fire-6 år. Boligen var på trods af dette et flot hus med tilhørende stor landjord og flotte teglsten. Hustruen og jeg selv havde overhovedet ikke tænkt på taget i de år, vi havde boet i villaen, og dette skulle få store konsekvenser. Husets teglsten var uden tvivl i ret horribel stand, fordi de førhenværende ejere heller ikke havde givet husets teglsten den anbefalede behandling. Følgende flere nætter med voldsom nedbør viste det sig uheldigvis, at vandet fandt vej igennem vores teglsten. Snavs på vores teglsten eller andre synlige problemer, som utrænede folk har evnerne til at opdage, var der dog ej noget om.

Min kæreste & jeg selv søgte med det samme hjælp hos en tømrer, der kiggede vores teglsten igennem i sømmene. Vi fandt ud af, at konen & jeg måtte fjerne vores teglsten, på grund af, at de eksisterende tagsten uheldigvis var forældede.

Hustruen & jeg selv overvejede i et stykke tid, om vi ville vælge et bedre design til vores tag samt valgte et smukt ståltag. Hustruen og jeg rådgav os hos en del anerkendte eksperter & besluttede os i sidste ende for en forhandler, i hvilken vi alle var enige om ståltagets udseende og prisniveau. Hustaget blev repareret, husets teglsten fik vi ombyttet med ståltag samt min kæreste samt jeg selv er nu ejere af et smukt ståltag, der vil holde storm samt regn ude i mange år fremover.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>