Holder meget af min elskede samt dennes begejstring for kontraventil, væske luftdyse, luft dyser og spray teknik

Jer læsere, som har fulgt min blog de seneste age/uger ved nok, hvordan jeg fandt et stk spritny mand. Tidligere har undertegnet kærestet rundt med alt fra en murer og vinduespudser til akademikere, men i de her dage har undertegnede fået et styks fyr, som beskæftiger sig med af kontraventil , http://mt-spray.dk/tilbehoer, , væske luftdyse - http://mt-spray.dk/luftdyser, , spray teknik , http://mt-spray.dk/, og luft dyser. Nej det er jo ik ting, jeg kendte til i forvejen. Nu har jeg viden om fx luft dyser og spray teknik. Det så jeg ikk komme.

Kristian jobber i en virksomhed, der tilbyder Danmarks mest imponerende sortiment af dyser. Det synes jeg er ganske cool. Selv aner jeg ikk noget om kontraventil, luft dyser, væske luftdyse og spray teknik, men nysgerrige jeg har konstateret, at den slags bruges i industrivirksomheder og at væske luftdyse/luft dyser kan kan opfriske på índustriens bekostninger. Jeg finder det egentligt vældigt fascinerende at lære lidt sådan noget som spray teknik, kontraventil, væske luftdyse og luft dyser .

Nogle gange tager han arbejdsopgaver med hjem og klarlægger lidt omkring luft dyser, væske luftdyse, spray teknik og kontraventil. Eller manden ska’ liiige gøre eftermiddagens ordrer på kontraventil eller luft dyser færdigt. Men for det meste kan arbejdet med væske luftdyse, kontraventil, luft dyser og spray teknik være indenfor tiden på arbejdet og fokuserer på hans kæreste og mine og hans samlede interesser, i tiden når manden er hos mig. Dejligt.