Hvem kan anbefale en kompetent efterskole 8. Klasse…?

Vores lille fyr har oplevet problemer i klassen… Der har været en forfærdelig social kultur… Og ulykkeligvis oplevet mobning. Det har bare været fuldstændig fortvivlende… Jeg har været på grådens rand, og det har han naturligvis også været… Vi har i eftermiddags FINALLY fundet en løsning på problemstillingen. Vi har afgjort, at han rejser på efterskole i 8 klasse…! Det er lige om lidt, så han ska’ ik være ked af det ret længe endnu. Vi er alle virkelig oppe og køre over denne bestemmelse. I grunden var det ham selv, der opdagede efterskole 8 klasse! Og os som forældre var glade for forslaget, dengang han præsenterede det for os, for snart tolv måneder siden. Jeg har virkelig kun hørt godt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ bekymret på nogen måde… Der er ikke tvivl om, at det kommer til at være positivt for ham at søge nye græsgange.

Vi har imidlertid dét luksus-problem, at vi ik’ kan beslutte, hvilken af Danmarks efterskoler, vi skal vælge! Der er utallige efterskoler, og jeg har ihærdigt prøvet at danne mig et overblik, men jeg synes, at det er ekstremt umuligt… Så jeg beder til gud om, at i vil bistå mig med at finde en rar efterskole 8 klasse! Jeg har fået fortalt, at det i hvert fald ik er samtlige efterskoler, som kan tilbyde undervisning i vores lille søns aldersgruppe, så glem ikke, at det jo altså ska være en efterskole 8. klasse. Ellers beder vi til gud om at kunne opstøve en efterskole 8 klasse, som tilbyder guitarundervisning. Det elsker han rigtig meget, og det har hjulpet ham rigtig meget, når og hvis han har været deprimeret! Af den grund er det et krav, at han kan fortsætte med at dygtiggøre sig.