Idet du har behov for transportplads, kan du overveje en trailer

Ekstremt smart er en trailer - www.trailergaardengantrup.dk – og kan jo afbenyttes til vildt mange forskellige formål. I realiteten er den et af de bedste køb, jeg har gjort meget længe, og jeg kan overhovedet ej erindre, hvorledes det overhovedet er lykkedes os at undvære en trailer…! En fiks, lille sportsbil, som jeg kunne anvende til at ræse ned ad motorvejene i, ønskede jeg mig i min ungdom. Efter at have stiftet familie, er jeg imidlertid utroligt glad for, at jeg valgte at erhverve mig en solid 5-dørs dyt, for at skulle fragte de små rundt i en Maserati ville godt nok være træls!

Indimellem har jeg dog fortsat oplevet problematikker ifm. pladsmangel – fx ifm. at vi har været i BoConcept og købt os nogle møbler, som skulle fragtes med hjem. Fordi min hustru og jeg har valgt at indkøbe en trailer, er dette problem dog ude af verden nu. Ifald en af ungerne skal afhentes fra skole sammen med cyklen, er det jo væsentligt mindre anstrengende at smide den op i traileren i stedet for at blive nødsaget til at binde den på dytten. Jeg har erfaret, at det ej blot er ved møbeltransport, at den finder anvendelse. I de tilfælde hvor vi har haft behov for at køre på genbrugspladsen, har det ligeledes forekommet os enormt simpelt at lægge skraldet op i traileren. Køre adskillige omgange for at kunne få det hele med, blev vi jo nødt til i gamle dage.

Derfor er jeg fantastisk glad for vores trailer. En trailer er noget, alle & enhver bør have.