Idet du vil flytte varer, bliver det nok nødvendigt med europaller

I det her indlæg kigges der både på træemballage [jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31] som f.eks. europaller - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25 – og plastpaller - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28 – . Hvilken palletype, som er mest egnet, kommer nemlig an på det transporterede gods ogtransporteringsmetoden. En af de klare styrker ved træemballage er, at europaller gavner miljøet. Anvendelse af træemballage nedbringer udledningen af kuldioxid i forbindelse med varefragt med så meget som tredive %, kan det tilmed desuden medregnes. Af den grund, at de kan genbruges flere gange, uden at den høje kvalitet falder, er nemlig yderst dyrebare som returpaller.

Plastpaller produceres derimod hyppigst som engangspaller, idet de ikke er lige så robuste som europallerne. De har desuden den fordel, at plastpaller sidestillet med træemballage ej ændres af vejret, idet dvs., at de har samme vægt og rumfang, lige meget hvad enten det sner, eller solen skinner. Gode plastpaller består nemlig af en slags plast, der er et hundrede % genanvendeligt. Der er ydermere ikke behov for, at du undlader hensyn til miljøet, blot pga., at du helst vil have plastpaller i stedet for europaller. Dog vejer de betydeligt mindre, og de er derfor et oplagt valg til fragt med for eksempel flyvemaskiner, hvor den tilladte totalvægt er fast.

Hvorvidt det er europaller eller plastpaller, der bedst egner sig til dit behov, er således 100 procent afhængigt af, hvad du bedst kan lide. Når det kommer til transportindustrien, går jobbet først og fremmest ud på at perfektionere fragtvilkårene, sådan at arbejdet på en gang fremskrider så enkelt og går hurtigst muligt. At bruge de bedst egnede paller, er med det i tankerne også enormt betydningsfuldt af den årsag, at de forskellige former for paller besidder uens plusser.