Inden længe sidste skoledag plus ældstebarnets tanker om sidste skoledag kostume

Ældstebarnet ser vildt frem til sidste skoledag. Men pigen skal lige have besluttet hendes sidste skoledag kostume (dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63). Det ikk at være besluttet omkring hendes sidste skoledag udklædning nu er ganske normalt når det kommer til datteren. Hun har tit svært ved at udvælge de større beslutninger, og tydeligvis er tøjet til sidste skoledag absolut ikke nogen afvigelse.

Hun kunne eksempelvis blive Paris Hilton, engel, Jack Sparrow eller en minion? Det vil ikke overraske mig, hvis Rosa-Sofie præsenterer et stk skøn og cool påfund til sit sidste skoledag kostume, for pigen er tit overraskende iderig. De krea-evner har mor her sleet ik, og min sidste skoledag udklædning kom fra en totalt skør forretning der solgte parykker, overskæg og sidste skoledag kostumer. Barnet har vist eksempler på at investere i en paryk, men herudover sammensætter hun så langt hun kan finde ud af det uden hjælp og hækler også.

Mor her vil snart høre frøkenen, hvorvidt hun har fået gang i tankerne om sidste skoledag kostume. Jeg går stærkt ud fra at frøkenen ik er startet på at finde på sidste skoledag udklædning, da vi andre ikk har opdaget symaskinens snurren. Men naturligvis kan frøkenen også have valgt en sidste skoledag udklædning, der ik behøver nogen syning.