Jeg ændrede holdning da jeg havde været til Efterskolernes Dag

Regner du med at søge plads på efterskole? Så opstøv den rette. Før end at jeg hørte om Efterskolernes Dag [http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag] var jeg ikke sikker. På Efterskolernes Dag har skolerne åbent for udefrakommende, så unge kan kigge forbi. Det kan blive en forpustet tur, men det er alle tiders at komme ud og opleve de mange efterskoler og mærke lærerne og eleverne.

Heldigt var det at jeg kørte rundt til Efterskolernes Dag inden at jeg have valgte efterskole. Jeg var langt mere afklaret omkring, hvilket sted jeg ville vælge, da jeg kom retur fra Efterskolernes Dag. Jeg ændrede standpunkt pga Efterskolernes Dag. Jeg mærkede, hvordan folk på den anden skole mindede mig mere, som jeg bare kunne mærke.

Efterskolernes Dag er ret hektisk. I min familie har vi ikk nogen bil, men vi lånte min morbrors Hunday, så det var muligt at nå ud til alle mine efterskoler. Jeg vidste nu inden længe, at det var den skole, jeg ville vælge, dengang vi besøgte skole nummer 2 til Efterskolernes Dag.