Jeg er bare glad for at rende rundt i 80’er tøj og også gerne 80’er udklædning plus 80’er kostumer

Jeg knuselsker 80’er kostumer og 80’er tøj. Jeg ynder det så meget, at undertegnede reelt støder på en stor part af undertegnedes 80’er tøj i blandt 80’er udklædning samt 80’er kostumer ved internetbaserede kostumebutikker. De fører jævnligt rapt tilbehør i neon så som fx hotpants, benvarmere og strømpebukser.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har selvfølgelig allerede indbudt til party med 80’er kostumer, 80’er udklædning eller 80’ tøj som tema. Den glæde er jeg ikk den eneste som har. Undertegnedes 19 måneder ældre storesøster er præcis også sådan – jeg tror egentligt at det er fra Esther, at glade jeg er vild med 80’er tøj, idet hun i gennem hele hendes gymnasietid har gået med 80’er kostumer samt 80’er udklædning både til fester og hverdag. Ofte i 100 procent 80’er udklædning og ind imellem kun med enkelte accessories.

Undertegnede elsker stilen med et væld af kulører og rollergirl. Det er så livsbekræftende, hvis alle mulige føjter rundt på skolen hundrede % i monokromt tøj, at undertegnede så trækker i farverigt 80’er tøj. Mange af de andre har nævnt at mit look minder om 80’er udklædning – og mine veninder har jo ret fordi det er sandelig 80’er kostumer, jeg iklæder mig, i det udklædninger er økonomiske og et dejligt alternativ til at anvende butikker med genbrug, som ikke så tit har fuldblods 80’er tøj. Det er dejligt nemt at indkøbe garderobens 80’er kostumer i en webshop for derefter at få tøjet leveret måske næste dag. Hvis jeg får behov for at prøve noget andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så tilbyder butikkerne faktisk andet tilbehør og kluns med referencer fra flere perioder. Og desuden flere graciøse festkjoler, som opnår ros af kammeraterne. Et par af tøserne har skal det lige siges også på egen hånd anskaffet sig noget 80’er udklædning som eksempelvis plastik uv-briller + neon-armbånd, så min 80’er tøjstil smitter af.