Jeg og herren ønaker at have sådan en af de træcarporte/carporte i træ der måske kan stå i kontrast til det nye parcelhus

De fleste vil nok blive i samstem omkring, at det er kompliceret at klare dagligdagen foruden lamper, især i de nordlige lande, da det halvdelen af året kun er lyst i cirka 1/3 af dagen. Trist nok bruger lamper jo elektricitet, og derfor vil det koste slanter at bruge lyset, ligegyldigt hvilken årstid der er tale om. Mange tiltag, man kan gøre med det formål at sænke strømforbruget, findes her heldigvis. At lamperne blot bliver tændt, når det er nødvendigt, skal man begyndelsesvis sørge for. Der er næppe årsag til at lamperne forbliver på på dit kontor, medens du bruger køkkenet.

En alternativ god måde til at spare strøm er at benytte strømsparepærer, der kun anvender en lille del af strømmen, normale pærer bruger. Denne slags pærer lyser nærmest ej med samme kraft – sådan er det desværre hyppigt. Til alt held eksisterer der en meget nemmere løsning: led spot - http://www.ledtema.dk/2-led-spotlight – . Led lys virker ret strømbesparende & noget lettere end normale elpærer, på samme tid som, at de har den samme lysevne. En led strip - http://www.ledtema.dk/122-ledstripes-230v – skal derudover afgive noget mindre varme samt bliver derfor en mere ansvarlig kilde til lys end traditionelle lyspærer. En led strip er oveni meget venlig mod miljøet, af den grund at den ej består af farlige stoffer som f.eks. bly. Kort fortalt er her ej grund til at undgå led spot.