Kærestens og mins betragtelige beslutning vedrørende hegn – enten støjhegn eller Skagenshegn

Vi skal snart have lille shæfer, kæresten og jeg. Derfor tog jeg og ham og oppede os til en ting, som vi begge i lang tid har forhalet. Ham og jeg skal købe et hegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn] rundt om vores matriken. Hegnet virker jo som en stor ting & ikke lige en ting, ham og jeg lige fik fikset mens ellers haveglade mig begynder at indkøbe småting til udelivet og tage haven i brug. Meen her i weekenden skal det altså blive købt.

Vi modtager snart en lille hvalp, & pga det nytter det ikke at ku’ lade hunden være udendørs med en grund uden et hegn. Men derefter kommer spørgsmålet om hvorvidt mig og min kæreste vil vælge et fint Skagenshegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn] eller et skærmende støjhegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn].

Tøsede mig kan bedst lide det klassiske Skagenshegn. Det Skagenshegn romantiske mig er faldet for er enkelt og hvidt & nok også lidt iget. Skagenshegnet virker ik alt for højt, & hegnet passer virkelig lækkert med undertegnedes forestillinger vedr. godt med klatreblomster op af sådan et kridhvidt hegn som et Skagenshegn er.

Min kæreste Oscar argumenterer for et støjhegn, der ganske givet er vældigt smart og hæmmer støjgenerne fra ringvejen, som vi jo har meget nær ved jeg og kæresten lever tæt på. Undertegnede kan sagtens følge hans hovedpunkter omkring det støjhegn. Mere romantiske mig overvejer bare at det hegn bli’r temmelig højt og tæt. Det tildeler os selvfølgelig som bonus et privatliv med den slags støjhegn. Og du kan os godt plante smukke planter ved hegnet.

Mon I ville vælge et smukt Skagenshegn eller i stedet det mere praktiske støjhegn, såfremt I præcis som min kæreste og jeg boede tæt ved trafikstøj og skal have hegn? Inden for få dage ska’ få valgt det endelige hegn.