Kanoudlejning Silkeborg søger mig og min familie

For mig ser jeg tydeligt den hedengangne Silkeborg Camping, men det er temmelig mange år siden, jeg var på campingferie. Som barn var mig og mine forældre og storebrødre på camping i sommerferien. Som teenager var jeg også af sted på camping med min skoleklasse. Det, som jeg husker, fra alle min barndoms og ungdoms Silkeborg Camping-ture med blandt andet kanoudlejning Silkeborg, er alle de adskillige enestående minder om en ferie fyldt til bristepunktet med godt sammenhold samt store udfordringer i den idylliske natur i Østjylland. Både fra dagene på vores hyggelige campingplads og de hyggelige aftener på teltpladser oppe på søbredden klods op ad Silkeborgsøerne. Jeg kan tilmed den dag i dag erindre den særlige fornemmelse, den sommer, hvor jeg for allerførste gang prøvede at nyde en sommerferie på Silkeborg Camping. Men faktisk må jeg slå fast, at det sådan set er ret mange år siden, at jeg sidste gang tog med på camping omkring Silkeborgsøerne ved Silkeborg Camping.

Siden da har jeg fået en universitetsuddannelse såvel som et drømmejob og ikke mindst en vidunderlig kæreste. Forrige efterår fødte jeg også vores dejlige søn, som nu er så gammel, at jeg var startet med at overveje, om tiden var inde til tage kæreste og barn med på kanotur ned af Silkeborgsøerne med kanoudlejning Silkeborg. I sidste weekend blev beslutningen om en tur til Silkeborg Camping taget over et enkelt glas hvidvin eller to med min mand efter putningen. Det medfører, at jagten pt. er gået ind på et sted med tilbud for familier på camping & kanoudlejning Silkeborg. Jeg tror tillige, at et campingsted med kajak- og kanoudlejning omkring Randers kunne være en oplagt mulighed. Det, som jeg fisker efter, er i den anledning, om der eventuelt er en anden campingentusiast her, der kan give mig et tip om Silkeborg Camping anno 2013 eller et godt sted med kanoudlejning Silkeborg med optimal sikkerhed eller måske kanoudlejning tæt på Gudenåen? Det skal også meget gerne være et sted, som kan give et tilbud på en kanoferie i Østjylland særligt til børnefamiliers behov. Kan du give mig et link til, hvor min kæreste og jeg finder det mest favorable tilbud på udlejning af kanoer ved Silkeborg Camping, så skriv en kommentar under dette indlæg, så jeg kan samle dugfriske ferieminder fra Silkeborg Camping i selskab med min egen familie. Så vil jeg være vildt himmelhenrykt, på forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>