Leg og tigre med Grimas ansigtsmaling

Børnene i familien, der er i fritidshjem har kastet deres kærlighed på det dersens ansigtsmaling. Faktisk troede jeg at ansigtsmaling var mere noget der var fedt for de mindre poder, og de har da også begge 2 testet det til fastelavnsfester på vores lokale torv. Men nu er ansigtsmaling Grimas (dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240) bare hittet hos begge to.

For at vores børn får mulighed for at lege videre her i huset har manden og jeg erhvervet det der ansigtsmaling Grimas. Og søndag, hvor jeg sov lidt længe, stod de op på listefødder, fik deres morgenmad og gik i gang med at nulre med den nye ansigtsmaling. De er blevet ret skarpe til at lægge det flot. Så børnene drog da liii ind om Fona og forbi slikbutikken med ansigtsmaling der lignede vild tiger + puslespil. Pjankede unger. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.

Selv tænker jeg at glæden over Grimas ansigtsmaling satte ind samtidig med medarbejderen Irenes opstart. Den kvinde er temmelig kreativ og opstartet et kreaværksted, hvor de børn der vil leger med ansigtsmaling, lægger det på hinanden eller finder på sjove kostumer. Den del med ansigtsmaling har Victoria er det.