Lille mig bor i Silkeborg håndbold efterskole

I september begyndte moi på håndboldefterskole . Og efterskoleopholdet trumfer alt jeg havde regnet med. Forinden var jeg en smule forvirret over, hvordan det måtte være at være på håndboldefterskole. Jeg tog af sted og var lidt tøvende. Men alle havde det absolut lige sådan. Min roomie Josse går også til efterskole håndbold, og der kan vi følges ad. Det gjorde det betryggende dengang vi var nye. Nu har jeg især blevet kendt med dem, der ligesom mig har valgt håndboldefterskole . Der går flere end 80 fyre og piger i alt, jah regn ikke med at man pærelet kan huske alle ansigter på de personer, du ikke lige læser fag eller træning sammen med.

Om håndbold efterskolen

Her på håndbold efterskole står vi elever op før 07 .. for at gå/løbe Øv! Jeg vil helst indtage kornflakes med min dundyne uden at skynde mig. Bagefter anrettes der god morgenmad. Derefter skal vi have alm. dansk- og matematikundervisning. Hele timerne om eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Alle af os fra håndbold efterskole plus de andre linier skal til aftensmad omkring klokken 6. Når vi har spist SKAL vi alle være stille på vores værelse i en time. Stilletimen er i virkeligheden meget rart at få en stilletime, hvor du bare ved at samtlige elever laver lektier. Anna og jeg aner ikke, hvornår de lektier ellers skulle blive fikset. Hele vores dag er vi med til fag eller efterskole håndbold – og derudover hænder der næsten hele tiden sjov jeg ikke har lyst til at undvære. Folk fremviser diasbilleder, mine venner og jeg fejrer føds’dage for vennerne som vi bor på gang med, vi tæver hinanden i TP, afholder film, øver lancie – eller også har en eller anden stiftet en gæt og grimasser leg. Siden at undertegnede er kommet her på håndboldefterskole er jeg kun på værelset under lektietime eller radioen kører Barometret.