Med specialrengøring & professionalitet sørger vores firma for, at dit dødsbo ryddes optimalt

I den forfærdelige situation, at du har mistet din sidst levende forælder samt har arvet et dødsbo overfyldt med en masse gamle ting plus sager, er du måske? I det tilfælde er du sandsynligvis alt for stresset til at ordne det forladte dødsbo, især de tusinde ejendele, de gamle har fået samlet på gennem tiderne. Der vil med sikkerhed være en del møbler, du selv ønsker at få, eller som den afdøde har testamenteret til andre personer, men resten vil du gerne komme af med. Ved hjælp fra denne virksomhed kan dødsboer ryddes, samt vi tilbyder tilmed specialrengøring bagefter: dette firma står klar med en fremragende mulighed.

Idet dødsboer ryddes, bliver ejendelene fordelt til familiemedlemmer og sælges til specifikke købere, så du behøver af den grund ej bekymre dig om noget som helst andet udover at fortælle os, på hvilket tidspunkt vi kan gå i gang. Vi sikrer dig, at dødsboet bliver fuldstændig perfekt til andre indflyttere, plus bagefter vores specialrengøring bør du blive overbevist om, at der ikke er én enkelt støvpartikel i ejendommen.

Hvis man netop har mistet nogen, som stod en nær, forekommer det betydningsfuldt at situationen ikke bliver forværret af, at du tilmed bliver nødsaget til at have styr på at afbestille den afgåedes betalinger og tømme deres kælder. Vi tilbyder at ordne det beskidte oprydningsarbejde, som opstår idet dødsboer ryddes, så du alternativt kan bevare de gode minder.