Mere erotik i vores parforhold

Min fyr og mig har været inde i en butik med sexlegetøj sammen og fundet noget forskelligt legetøj, for eksempel en ny dildo, som skal hjælpe os med at få vores gode sexliv igen, eftersom at vi gerne vil have erotik ind i forholdet. Det er ej specielt ofte, at vi har sex, og såfremt vi langt om længe har, er det en anelse kedeligt, og pga. det vil vi prøve at anvende sexlegetøj for at få lysten til sex tilbage. Det eneste sexlegetøj, som vi indehavede før, var en dildo, som ikke en gang virkede længere. Egentlig elsker min fyr erotik, han har dog været utrolig stresset på arbejdet, så vores sexliv er ikke ligesom før. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, været glad for forspil, og han synes godt om at kigge på mig, mens jeg stimulerer mig selv med en dildo, lige før at vi skal have sex.

Vi var inde i forretningen med sexlegetøj plus anden erotik forleden dag, og der anskaffede vi adskillige varierende ting og sager. Ting til mig, som fx en dildo, og noget til ham, samt nogle ting, som vi begge to vil nyde, anskaffede vi os. Det var ret sexet at se på sexlegetøj med min fyr, og vi fik egentlig lyst til at gå hjem for at have sex med det samme – og ved I hvad? Det gjorde vi!