Min ægtemand har fået beskæftigelse med autojet, forstøver spray, el sprøjtepistol og spraying system

Gemalen skal jobbe på en arbejdsplads, som tilbyder forstøver spray [mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse], el sprøjtepistol [mt-spray.dk/sproejtepistoler], autojet - mt-spray.dk/leverandoerer/autojet – og spraying system. Hva’ spekulerer de fleste af jeg vel, og dette er tilmed besvarelsen fra undertegnede. Personligt så forstår jeg faktisk ikk hvordan el sprøtjepistol, autojet og spraying system anvendes. Hos mig er et stk forstøver spray en ting som benyttes til at overbruse fredsliljerne på altanen og i vindueskarmen. Hihi. Jeg har ganske vist yderligere viden, idet arbejdsmanden kommer retur fra første arbejdsdag.

Sådan en el sprøjtepistol er vidst til at coate ting eller medicin, til rengøring og desinfektion eller at sprøjtemale. Den benyttes på fabrikker og lignende produktionsvirksomheder. Så vidt moi har forstået. Autojet er vidst nok et spraying system, specielt lavet direkte til behovet hos virksomheden. Et spraying system kan både have pumper, rør og dyser, og min ægtemand skal starte på at aflaste de andre med at installere og vedligeholde virksomhedens Autojet spraying system. Et spændende job for ham.

Fascinerende vil det blive om hvorvidt undertegnede kan snakke med, når manden returnerer hjem efter de første dage på job. Så fremt min mand fortæller mig om hvordan et styk el sprøjtepistol kan anvendes og om det her autojet spraying system, forstøver spray til industrien i stedet for altanblomster. Cool er det virkelig at gemalen scorede sig job og manden ser frem til at komme i gang.

Ja I kan måske bemærke, at undertegnede har søgt lidt på internettet omkring autojet, el sprøjtepistol, forstøver spray og spraying system så jeg bedre kan forstå gemalens kommende arbejde. Jeg har selv arbejde som sygeplejer, og Dave har da også sat sig ind i sygdom og pleje for at sætte sig ind i det arbejde jeg udfører.