Min bedre halvdel og jeg har i længere tid flirtet med tanken om en espressomaskine!

Om ej længe er det juleaften, og utallige af mine aller bedste venner savner en ønskeliste, som de synes er smart under shoppingturen efter gaver! Dét mener jeg i grunden nogle gange kan være ekstra svært. Det er ikke altid, at jeg endda kan komme på noget. & det er jo hårrejsende, af den årsag, at dét må være et udtryk for, at den vestlige befolkning lever i en tilværelse, hvor luksus ik er en mangelvare. Hver gang vi har brug for noget, køber vi det uden tøven, det resulterer i, at der ikke er nogen ønsker tilbage til, når nære venner efterspørger en ønskeseddel. Men dette år er jeg alligevel kommet på noget; en espressomaskine - http://www.stildesign.dk/produkter/espressomaskiner/, ! Jeg har længe haft fantaseret om espressomaskiner. På en espresso maskine - http://www.stildesign.dk/espresso-maskine/, alle personer hjemme i privaten lave kaffe, som smager eventyrligt. Og det er herligt at kunne invitere vennegruppen på kaffe fremstillet på en espressomaskine. Således er tiden inde til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af slyngveninderne. I længere tid har jeg bidt mærke i, hvor efterspurgte espresso maskiner er blevet. Unge som gamle besidder nu en espresso maskine. Det er evig og altid interessant at undersøge, når noget bliver et massefænomen, som tilfældet er med espressomaskiner.

Uden tvivl er det sværeste selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal lede efter! Jeg krydser fingre for, at I skønne følgere brænder for at hjælpe mig med at blive klogere. Jeg finder at industrien for espressomaskiner er virkelig stort. & jeg kan slet ikke forstå markedet. Jeg synes, at espresso maskiner udbydes til mange forskellige prisklasser, og jeg har ikke nok viden til at kunne afgøre, jeg skal gå efter prisklasse eller mærke? Så dét vil jeg ovenud gerne få hjælp til at få opklaret. Den ovenud store eftersøgning efter den mest funktionelle espressomaskine er endelig begyndt! Jeg er helt opslugt af espresso maskine jagten, & gennemgår hver dag nettet efter espressomaskiner. Visse mennesker vil eventuelt udnævne mig som vanvittig, men det er alene fordi, at jeg rigtig gerne vil være i besiddelse af en espresso maskine!