Min herlige ægtemand mangler job; kæresten og jeg søger hver time efter elektriker Værløse på nettet.

Hvis der findes noget, jeg står og mangler lige nu, så er det uopdagede oplevelser. Jeg har psykoanalyseret mig frem til, at jeg har et ønske om, at der åbenbarer sig endnu ik gennem-udforskede græsgange. Den bedre halvdel & mig selv har derfor bestemt os for at vi efterstræber at flytte et nyt sted hen. Vi er i går gået i gang med at udforske boligmarkedet efter mulige og umulige boliger, men vi har endnu ikke afgjort noget endeligt. & jeg må egentlig også indrømme, at jeg i virkeligheden ej har specielt mange forhåbninger når det kommer til beliggenhed. Jeg går mere op i, at huset i sig selv er fantastisk. Vi har bestemt os for 2 mulige byer; Hellerup & Værløse. Min ægtemand er elektriker, så problemet lyder, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup {farum-inst.dk/elektriker-hellerup} eller elektriker Værløse {farum-inst.dk/elektriker-vaerloese}. Jeg vil meget, at vi flytter til en by, hvor der findes de mest anvendelige chancer for ham. Jeg er hjemmegående, som jeg jo kan udfylde, no matter hvor vi bosætter os! Derfor er det vigtigere, at vi klarlægger, om min ægtefælle skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse!

Jeg forstår, hvor kolossalt meget hans fagidentitet betyder for min sambo. Han elsker at arbejde som elektriker. Det er en barnedrøm, der er blevet realiseret. Derfor fortjener han rigtig meget at finde et nyt job, som han synes om, ligegyldig, hvor det er henne; om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har ret så effektivt udforsket jobmulighederne som elektriker Hellerup samt som elektriker Værløse. Men det er jo uheldigvis ligeledes sådan i disse dage, at jobsene ej kan identificeres særligt let. Så problemfeltet er selvfølgelig også, hvor meget eller lidt vi i grunden alene selv har mulighed for at bestemme. Såfremt det er tilfældet, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver tilbudt før end et arbejde som elektriker Værløse, er vi 100 procent klar til at følge trop. Den eneste ting vi ønsker os, er et herligt hus, hvor alle familiens medlemmer kan være. Og så naturligvis dét omtalte elektrikerjob! Rollingerne og jeg håber på, at det lykkedes i nær fremtid at få vished omkring, om han skal være elektriker Hellereup eller elektriker Værløse!