Min mand og jeg har efter lang tid vitalitet til tagmaling, tagrens og hulmursisolering

Langt om længe skal manden + mig i gang meden omgang med gang i både tagrens, tagmaling - http://tagxperten.dk/tagrens-tagmaling/ – og hulmursisolering - http://tagxperten.dk/isolering/ – . Over et stykke tid har manden og jeg samlet penge sammen, og med det som udgangspunkt har vi i familien i dag penge så der er mulighed for at forære villaen en fortjent kærlig håndsrækning. Mig & min kæreste har blevet boet her mange år sammen ungerne. Nu er de blevet store og selvhjulpne, og det giver overskud til at komme i gang med tagmaling, hulmursisolering og tagrens, for det trænger huset til.

Hulmursisolering kunne lyde som en besværlig ide, hvor vægge skal molestreres og der kommer til at være håndværkermænd alt for længe. Men hulmursisolering er gudskelov ret meget enklere end kæresten og jeg havde regnet med. Ved hulmursisolering bliver der boret huller i fugerne og får materiale til isolering den vej ind i muren.

Husets tag har en uklædelig mørkebrun farvekulør og er slidt at se på. At du ku’ gøre noget med tagrens og tagmaling, havde ingen overvejelse om, inden en arbejdskollega fortalte Palle vedrørende det tip. Med tagmaling kan villaen simpelthen opnå det sorte/mørkegrå tag, vil klæde vores hus vildt meget. Først tagrens, så bliver hustaget flot som tidligere. Taget fejler nemlig i sig selv ingen ting, som en smule tagmaling og tagrens ikk kan rette op på.