Min tatovør København assisterede mig med at bestemme, hvor på kroppen min tattoo skulle placeres

Jeg vil egentlig ikke lyve om, at jeg hele tiden har elsket tatoveringer – specielt af den grund at jeg sådanset har fået lavet adskillige. Jeg havde anvendt flere timer på at finde motiv, plus jeg kan godt erindre da jeg fik lavet min 1. tattoo, for det føltes som værende et enormt skridt. Såfremt man bevæger sig fra en nøgen, uberørt hud til at høre til befolkningsgruppen med tatoveringer, er det for det meste svært med ens første tattoo. Især i professionelle sammenhænge, hvor man skal se professionel ud, bliver mennesker for det meste måske ej så glade for tatoveringer. At få min nye tattoo på foden, hvor andre næppe ser den medens jeg er på arbejde, bestemte jeg pga. dette.

At finde ud af, hvilken tatovør København, jeg kunne benytte, brugte jeg en del måneder på. For det 1. skulle tatovørens tegnestil være forlignelig med mit billede, og dernæst burde det vel være en god tatovør København, som er udlært mht. hygiejne & anvender sunde nåle. Efter jeg til sidst valgte den optimale tatovør København og besluttet mig for, hvordan min tattoo skulle tegnes, skulle jeg bare udholde nogle timers smerte, og så var den done. Jeg var rent ud sagt vildt forelsket i min tattoo, samt der gik heller ej lang tid, før jeg ønskede mig flere tatoveringer. Den sammme tatovør København anvender jeg nu uden undtagelse til mine tatoveringer, plus resultatet er hele tiden en pæn tattoo, som jeg er stolt af at være i besiddelse af.