Mine kollegaer og jeg sætter pris på at jobbe med lønadministration.

Der er én ting, jeg endnu ik har beskrevet for jer!! Præcis ligesom utallige andre mennesker, blev jeg beklageligvis influereret af såkaldte effektiviseringsrunder på mit forhenværende arbejde… Firmaet havde ik optjent det, de havde set frem til, & som konsekvens heraf kunne de ik’ overleve uden at afskedige flere folk… En af dem var desværre lille bitte mig. Mit humør gik itu… Jeg var enormt glad for lige nøjagtig dét arbejde! Jeg var beskæftiget indenfor lønadministration [www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx] & lønservice [www.dkls.dk] i administrationen. Jeg har i fjorten år arbejdet med lønadministration & lønservice i mange forskellige offentlige firmaer, men lige netop dét omtalte arbejde var i stand til at tilbyde mig noget udefinerbart, som var komplet skønherligt. Derfor var det med stor sorg, at jeg blev nødt til at erkende, at de ej havde brug for mig… Jeg kunne meget godt lide at møde på arbejde dét sted, ikke mindst pga. de formidable kollegaer. Vi var en ekstrem lille loyal arbejdsgruppe på det lønservicekontor, hvor jeg sad, og dét fungerede meget dejligt!! Der var altid plads & tid til at være der for hinanden!!

Min hverdag er ved at vende tilbage til de faste rammer. Men jeg ville lyve, hvis jeg berettede, at denne fyring ik tog hårdt på mig… For det gjorde den overdrevent meget, & jeg reagerede bestemt voldsomt… Men med forårets komme er min depressivitet blevet formindsket, og jeg føler mig så småt klar til at kunne være i stand til at passe et nyt job. Jeg ville ønske, at det var en leg at opstøve et arbejde indenfor det samme arbejdsfelt, med enten lønadministration eller lønservice! Men dermed ik sagt, at jeg ik er komplet villig til at tage et arbejde, hvor jeg ik skal jobbe med mine favorit områder: lønadministration eller lønservice. For mere end noget som helst andet, vil jeg jo bare meget gerne få et job! Jeg hungrer efter at være på arbejdsmarkedet igen… & nu er jeg langt om længe klar til det, så det er min drøm, og jeg håber inderligt, at den kommer til at lykkes!