Mine mønter skal benyttes til en havepavillon eller et hyggeligt trædrivhus

I lang tid har jeg gået og drømt om at anskaffe mig en havepavillon, & i denne uge har Sten sagt ok. Så undertegnede er ”tvungen” til at påbegynde et shoppestop og undgå at vælge lækkert børnetøj til de to små. Når jeg bare selv betaler, har han lovet at hjælpe med at bygge det. Han tænker, en pavillon er for pyssenysset. På den baggrund har jeg snakket om et trædrivhus som alternativ, men han synes, at det drivhus jeg har kig på er akurat lige så pyntet som en havepavillon. Den var manden ej interesseret i.

Havepavillon eller trædrivhus? Jeg kan lige se et stk havepavillon trone ude i frugthaven. Den kan blive placeret i centrum af baghaven, & jeg ser frem til at få mange potter og lade grøntsager forspire i de lune hjørner. Desuden vil jeg kunne hygge med en kop frugtthe og studere boligblade, mens jeg har blomsterne akurat udenfor havens pavillon.

Har set på såvel et trædrivhus som en havepavillon og jeg og manden vurderer at det er lidt svært at skelne og se forskellene på de to slags. Jeg evner at researche om gevinsterne ved at vælge et drivhus i træ ja dem er jeg da med på. Men altså… den store gevinst ved at købe havepavillon eller trædrivhus har jeg og manden ikke overblik over.

Både havepavillon og trædrivhus kan blive malet, de har begge rum hvor der kan være en smule havemøbler og blomsterkrukker og begge lader mig sidde inde med en oplevelse af at du sidder udendøre: Og dét er det, jeg går og tænker på. Måske er en pavillon lidt mere kvadratmeter end ét trædrivhus. Kanske er det prisen, valget bliver truffet på baggrund af. På alle måder bliver det svært at spare de penge op – det kan jeg allerede forudsige.