Moi har ik nogen stor viden om CNC, PLC og servodrive

Min fyr for tiden jobber PLC, CNC og servodrive. Tænker jer læsere også, hvad dælen CNC, servodrive og PLC er for nogetsom jeg gjorde, da daten først berettede om det.

Jeg og Viktor taler kun sjældent om vores arbejde, i mens vi hænger ud. Snakken går mere om hverdagting som god mad, film og politik. Så jeg lærer ikke mere om servodrive, CNC og PLC, så såfremt I læsere vil lære mere vedrørende servodrive, CNC og PLC, så gå ikk til undertegnede.

Servodrive har undertegnede ikke vidst noget om tidligere. Servo er noget i bilmotorer, men servodrive kender jeg ikke til. CNC well. Det virker ganske som en tv-kanal i USA. Du ved CNC ku’ konkurrere med CNN, ikke? Eller måske står CNC for computerstyrede nøddesnudebiller i Canterbury. Haha. PLC erindrer mig så om PVC, som helst ik ska’ benyttes i for eksempel vintertj, da stoffer kan dampe skadelige kemikalier og som følge af det være skadeligt for sundheden. PLC har undertegnede dog ikk hørt om før. Er I med? Public laser computer. Eller PLC kunne stå for palæstinas løve club, som kunne være noget ishockey eller basketball.