Nammenam bløde karameller – arbejdsmakker skal sandelig udpakke bornholmske karameller i sin firmagave

På mit arbejde efterprøver vi medarbejdere noget nyt i år når vi skal købe firmagave. Ofte pådrog vi kollegaer et styk ens-for-alle firmagave som rummer sager fra Torvehallerne eller en ting fundet i Illum. Men i år vil vi afprøve, at vi medarbejdere skal købe firmagave direkte til en udvalgt arbejdskollega.

I morges trak jeg så en frøken, der er meget begejstret for bløde karameller og søde sager generelt. Så min tanke er, at undertegnede giver frøkenen de populære bornholmske karameller til firmagave. Firmaets bløde karameller smagte jeg i Jægersborggade og jeg formoder, de er en super passende firmagave.

Bornholmske karameller tilbydes i små, fine skrin. Der føres såvel hårde samt bløde karameller og mange varianter af lakrids og bær. Hvorvidt hun bedst kan lide bornholmske karameller der har spritnye variationer eller heller bløde karameller med smag af vanilje eller flødesmag, det ved jeg sørme ik. Mor her kunne kanske se hvaffor nogle Mia går efter, hvis praktiske mig medbringer flere bløde karameller med hindbær eller lakrids med på mit arbejde og giver smagsprøver.

Det er i hvert fald et styks firmagave jeg gerne personligt ville få. Disse appetitvækkende bornholmske karameller i flot etui indeholdende bløde karameller og mundgodt med pebermynte og lakrids.