Nissepige kostumer, julemandskostumer + nisse kostumer indkøbt til en fornuftig pris

De fleste kolleger er vilde med fester og events i mit firma. Sammen har vi kolleger holdt sommerfest og en gang også en påskefest, hvor Sidse dukkede op i et påskekostume. Så sjovt. Men nu er tiden inde til nissepige kostumer - http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/, , julemandskostumer og nisse kostumer til vores afventende julearrangement med hjemmelavet gløgg, raflegaver og historie om julens oprindelse. Jeg glæder mig allerede.

På arbejdet skal vi i gang med at projektere en julehyggeaften hvor medarbejderne mødes, og udnertegnede er sørme meget begejstret for de nisse kostumer, nissepige kostumer & julemandskostumer jeg og de andre har fået købt. Kostumerne er pæne og de har flotte syninger. Jeg morer mig ved tanken om at se Glenn og Preben være klædt ud som julemænd i deres julemandskostumer, og desuden bestiller festplanlæggerne tre til fire drillenisser der skal bære nisse kostumer. Vi har desuden købt to-tre lidt frække nissepige kostumer. Vi tænkte det bliver sjovt med en smule til de unge. Alle kolleger har absolut rigtig afslappet arbejdstone her på fabrikken, så vi i festudvalget går ikke ud fra at 2-3 kinky nissepige kostumer bliver taget dårligt op.

Undertegnede glæder mig til julearangementet på arbejdet. Vi har ikke holdt et julearrangement før, og der skal virkelig ik mangle julemandskostumer, nissepige kostumer og nissekostumer. Normalt nøjes vi med et stk frokostbuffet, men dette år runder os alle sammen arbejdsåret af iden juledagene med nissepigekostumer, julemandskostumer, sang og musik, hygge og nisse kostumer. Sjovt bliver det.