Nu googler undertegnede løs efter højskole journalistik og højskole musik

Undertegnede går ud af gym til sommer og pønser på efter det at tage på højskoleophold på en rigtig god højskole. journalist + højskole kunst er områder undertegnede interesserer mig for, og jeg tænker over hvorvidt det bliver én af de ting udnertegnede må fundere over, på den tid, hvor undertegende må beslutte mig for, hvad jeg skal studere bachelor. Og så har jeg altid spillet instrument – også højskole musik der er velegnet til samspil + fællessang. Min veninde skal på et styk specifik højskole musik-linje, men jeg vil helst på et højskoleopholdmed rigtig en stor mængde retninger og fag du kan prøve. Kender I denne type højskole? Journalistik eller højskole musik-linjeog vil anbefale den selvfølgelig også?

En anden ting jeg går og tænker på erniveauet på sådan en højskole. Journalistik kan jo være så meget, når det kommer til om eleverne er 21 ligesom jeg eller måske er 30 og bare søger lidt adspredelse fra arbejdet. Puha jeg går ud fra at det ikke er tabte kræfter på en højskole. Kunst er undertegnede interesseret i. Hvorvidt undervisningen kun vil tilbyde en traditionel forelæsning eller hvorvidt mit kreative jeg vil selv at prøve egne evner af med højskole kunst så jeg kan vurdere, om om jeg har talent.

I de her dage søger undertegnede i hvert fald på internettet på alt hvad jeg kan finde om højskole journalist og højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport undlader jeg bare hehe. Endvidere kommer søgeordet højskole musik også lige med så jeg kan fundere over, om jeg kan opsnuse et højskoleophold med kor sang + samspil og en slags højskole musik. Det må jeg kunne finde.

Internetsøger jeg på på højskole journalist og højskole kunst finder jeg tre-fire nysgerrighedssækkende højskoler i nærheden af Tilst, mens højskolerne stadig ikke har plads lige i nægheden af barndomshjemmet. ganske vist er jeg til højskole kunst og højskole musik og nærvær med andre mennesker, men forældre må altså blive væk og kun nøjes med at komme uanmeldt når der er koncertaftener og udstillinger hvor de kan vurdere den stolte datters højskole kunst og højskole musik Det er altså sket at de dukker op ualmeldte på gymnasiet.

Storebror kan jeg desværre ikkeik’ rigtigt få råd af, trods det at drengen sidste år har været af sted på højskole. Sport er Henriks store interesse, så det var naturligvis et stk højskole sport-linje manden gik efter, dengang han besluttede sig for en højskole. Journalist skal han nok ikke være, når han skriver så dårligt hehe. Min bror er absolut ik’ til højskole journalistik, højskole kunst eller højskole musik.