Nu kan man selv designe tryk på t-shirt

Du kan fremstille dit eget tøj med tryk; kunne du tænke dig at vide, hvorledes man gør det? Jeg har just fundet en yderst god hjemmeside, hvorpå man kan fabrikere tøj med tryk. Det er muligt at designe textiltryk med enten logo, tekst, som du selv skriver, el. endda et personligt foto. Det er enkelt at skabe tryk på tøj – du må blot vælge et stykke tøj, fx en t-shirt eller trøje, og så påsætte et logotryk el. andet tryk.

Nu vil jeg fortælle, hvorledes du skal gøre på internetsiden, hvis du gerne vil fabrikere dit eget tøj med tryk. Du skal begynde med at vælge det produkt, hvorpå du kunne tænke dig at lave tøjtryk. Muligt er det både at købe t-shirts, skjorter og andet tøj, men også adskillige andre ting. Man kan filtrere produkterne efter grupperne herre og dame, aldersgruppe, etc. Efter du så har fundet dit produkt, kan du beslutte dig for farve & størrelse. Klik dig bagefter hen til næste trin, og her kan du bestemme dig for et tryk på tøj.

Tekst som tekstiltryk; vil du have det? Så skal du egentlig blot indtaste skriften på det produkt, du har bestemt dig for. Placeringen, skrifttype, farven og størrelsen kan man selv beslutte. Hvis du ikke vil have skrift, men du godt kunne tænke dig et logotryk, kan du klikke på motivet og så hive det over på dit valgte produkt. Ligeledes her kan du afgøre farve såvel som omfang og tillige den printteknik, du vil have. Såfremt du vil have tryk på tøj med et af dine egne fotografier eller dit eget design, må du begynde med at uploade det på hjemmesiden. Og så skal du holde fast på dit foto/design med musen og hive det over på dit produkt og så afgøre omfanget på det.

Du må klikke på Læg i indkøbskurv, når du har færdiglavet dit tryk på t-shirt. Nu må du beslutte at lave noget mere tøj el. klare betalingen, og så vil dit tøj med tryk sendes til printning. Har du lyst til at konfektionere print på tøj med et smart t-shirt tryk? Jeg vil anbefale dig den berørte hjemmeside, hvis du vil fabrikere kvalitets tekstiltryk til en lav pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>