Ny makuleringsmaskine og læren om frankering post, portotakster og at håndtere pakkevægt

Jeg er påbegyndt i cool job som altmulig pige i mandags og nu er jeg i gang med at fatte bl.a. virksomhedens pakkevægt , http://danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg, , der holder styr på frankering post , http://danastar.dk/mere_info/frankering, og, de forskellige portotakster , http://danastar.dk/nye_portotakster_i_2015_goer_besparelserne_med_en_frankeringsmaskine_endnu_stoerre, samt at omstille husets opkald. En af de næste dage bør piccolinen her også have rekvireret firmaet et styk god makuleringsmaskine.

En såkaldt makuleringsmaskine havde jeg egentligtk ikk’ kendt til inden jeg begyndt, men mine kolleger jobber med konfidentielle info, hvorfor et styk makuleringsmaskine er forfærdeligt vigtigt kan jeg forstå. Sådan noget frankering skænkede jeg før jeg startede arbejdet ikk særligt mange overvejelser. Og slet ikk’ når man anvender et styks funktionelt pakkevægt, der forårsager orden på portotakster. Den er meget tidsbesparende.

Selv har jeg faktisk bare taget et styks vægt til bagning når jeg har manglet pakkevægt, hvis shoppeglade mig skulle vide portotakster ved tøj og sko retur til boozt. Før mine nye arbejdsopgaver vidste jeg ik, at virksomheders frankering post ved brug af et styk pakkevægt giver dem mere økonomiske portotakster. Jeg regnede med, de høstede op med akurat så høje portotakster som jeg som privatperson er nødt til, når der skal sendes julekort. Så på 5 dage på undertegnedes nye job er jeg allerede kvikkere. Betegnelser så som makuleringsmaskine er nyt for mig, og jeg kommer til at stå for medarbejdernes ud- og indgående post. Endvidere skal jeg tage telefoner og få indgående opkald rigtigt til firmaets mange medarbejdere.

I min næste arbejdsuge har jeg valg af makuleringsmaskine samt at blive fortrolig med frankering post me dertil hørende pakkevægt samt erhvervs portotakster ligger placeret på blækspruttepiccolinens liste over kommende opgaver. På tirsdag bestiller jeg husets nye makuleringsmaskine og resten af ugen skal jeg nok få sagtens skal få styr på frankering post, portotakster for firmaer + pakkevægt. Godt for CVet.