Omkring elektronik fejlsøgning, værktøjsmaskiner, barndomsdrømme og maskin reparation

Den tekniske interesse har fra jeg var helt lille fyldt hos mig og i dag overvejer jeg så at at jobbe inden for værktøjsmaskiner - www.proconsult.as/fejlfinding-fejlsoegning/vaerktojsmaskiner – , elektronik fejlsøgning » www.proconsult.as/fejlfinding-fejlsoegning, og maskin reparation - www.proconsult.as/fejlfinding-fejlsoegning/maskiner – . Altid har jeg skilt ting ad. Jeg var vidst lige fyldt tre-fire år, første gang at jeg og min far skilte en transistorradio fra hinanden og afprøvede, om hvorvidt den var fyldt med bette musikere, som stod for musikken og talen. Så at jobbe med værktøjsmaskiner, maskin reparation og elektronik fejlsøgning ku sagtens være interessant.

Det seneste stykke tid har jeg puklet i en institution, men maskin reparation, værktøjsmaskiner og elektronik fejlsøgning er absolut den gevaldige hobby. Men jeg aner ik, hvorvidt jeg kan få et arbejde direkte med værktøjsmaskiner, maskin reparation og elektronik fejlsøgning eller om jeg i stedet skulle tænke på at gå på et studium, så jeg efter uddannelsen har mulighed for at være beskæftiget indenfor elektronik fejlsøgning, værktøjsmaskiner og maskin reparation. Danmarks teknologiske universitet er kanske vejen frem.

Mine forældre er ikke så nysgerrig omkring maskin reparation, værktøjsmaskiner og elektronik fejlsøgning. Min far spørger ind til min begejstring for værktøjsmaskiner, maskin reparation og elektronik fejlsøgning, men min far Jeppe er salgskonsulent og mor Helen er sygeplejerske. Så min interesse for elektronik fejlsøgning, maskin reparation og værktøjsmaskiner kommer fra mig selv.